Fraktpolicy

Leveranstiden är 1-7 arbetsdagar, men om vi av någon anledning inte hinner inom denna tidsram kommer vi att informera dig så fort som möjligt.

Leveransen skickas ut med PostNord eller DHL, och om du beställer innan kl. 12.00 packas och skickas din beställning samma dag.

Betalningar kan ske via Klarna, med alternativen "Betala senare" eller "Dela upp" utan ränta. Returer är tillåtna inom 14 dagar efter mottagandet, förutsatt att förseglingen är obruten. Köparen står för returen. För fullständiga villkor, läs Klarnas villkor.

Vi har en 14-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 14 dagar efter att du mottagit din artikel för att begära retur.
Använd en tjänst avsedd för leverans till företag, så paketet inte går till ett ombud. 

För att vara berättigad till retur måste din artikel vara i samma skick som att du mottagit den, oanvänd eller oanvänd, med taggar och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller beviset på köpet.

För att starta en retur kan du kontakta oss på ook-tek@hotmail.com. Objekt som skickas tillbaka till oss utan att först begära en retur accepteras inte. Du som köpare står för retur kostnaden. 

Vi kan hjälpa till att skapa en retursedel till er med då förekommer det än kostnad mellan 995-1500 kr. Detta beror på vikt och mått.

Du kan alltid kontakta oss för eventuella returfrågor på
ook-tek@hotmail.com.